Over Veldhoen Catering

Veldhoen Catering en lunchverzorging omgeving Barendrecht

Sinds 2007 is Veldhoen Catering een begrip in Barendrecht en omstreken. Uw bedrijfscatering bestelt u snel en eenvoudig bij ons. Als familiebedrijf verzorgen we al 13 jaar de catering bij vele vaste klanten, groot en klein. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met onze lunchroom destijds in hartje Rotterdam en zijn er trots op te zijn uitgegroeid tot een succevol cateringbedrijf!

Veldhoen Catering voor iedere gelegenheid, op elk moment

Wij verzorgen met aandacht uw bedrijfs- of particuliere catering. Denk aan broodjes of hapjes voor vergaderingen, overwerkmomenten, feestjes, borrels, lunchboxen of andere bijeenkomsten. Organiseert u last minute een tuinfeestje, verjaardagsfeest of een ander leuk privé-evenement? Ook dan staan wij klaar voor u! Krijgt u gasten uit het buitenland? Wij houden graag rekening met speciale wensen en/of allergieën als u deze aan ons doorgeeft.

Snelle service en betrouwbare kwaliteit

Met oog voor detail leveren wij in no time uw (bedrijfs)catering. Heerlijke verse, zelfgebakken broodjes op mooie vergaderschalen in onze eigen karakteristieke verpakkingen. Betrouwbaar en snel. Dat zijn de ingrediënten voor dit enthousiaste familiebedrijf. Zo herkent u Veldhoen Catering!

Wat klanten over ons zeggen

Wij leveren onder andere aan